Đotiš-Vedska astrologija

Vedska astrologija (đotiš) je jedna od 40 Vedskih disciplina koja sadrži znanje o ciklusima i uticajima vremena koji uzrokuju promene u životima ljudi.
Đotiš nam objašnjava kako su Prirodni Zakoni odgovorni za promene koje se svakodnevno odvijaju u našim životima i daje nam postupke kako da ih izračunamo i interpretiramo kroz odnose između 9 Graha (planeta), 12 Rašija (znakova) i 27 Nakšatri (mesečevih mena). On razvija ljudsku svest do tih nivoa razumevanja znanja o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kako bi se mogla izbeći opasnost koja još nije došla. Tako da uticaji planeta na čoveka je od vitalne važnosti jel utiče na sve aspekte ljudskog života, npr.zdravlje, socijalne odnose...

Remedijalne mere:

Jagja

Negativni uticaji planeta, mogu biti neutralisani i pozitivni aspekti planeta pojačani kroz specifične Vedske aktivnosti koje se nazivaju Jagje. Jagje služe da bi se neutralisale neželjene tendencije pre nego što se dogode. One se obično izvode pre lošeg perioda kako bi se neutralisao ili ublažio nepovoljan period.

Drago kamenje

Pravilnim odabirom dragoga kamenja i načina njegovog korišćenja možemo modifikovati planetarne uticaje i omogućiti povoljnije uticaje

Post

Takođe jedan od drevnih načina za modifikaciju planetarnih uticaja

Image
Image

Đotiš tečajevi

Početni tečaj

Intenzivan tečaj za početnike 23 lekcije, 36 sati predavanja i praktičnog vežbanja, izračunavanja, definicije, 2 nivoa tumačenja horoskopa. Završni ispit i Sertifikatpotrebni za Napredni tečaj. Struktura tečaja 3 vikenda ili 8 dana intenzivno.

Napredni tečaj

24 lekcije, 40 sati predavanja i praktičnog vežbanja, još 3 nova nivoa tumačenja horoskopa, tj ukupno 5 nivoa. Završni ispit i Sertifikat, potrebni za Profi tečaj (Đotiš konsultant) Struktura tečaja 3 vikenda ili 8 dana intenzivno.

Profesionalni tečaj (škola)

Za one koji žele da se profesionalno bave đotišom kao konsultanti,

 • Analiza životnog horoskopa
 • Analiza godišnjeg horoskopa
 • Analiza tranzita,
 • Predikcije
 • Izborna astrologija,
 • Bračna kompatibilnost,
 • Horoskopi država, itd
 • Remedijalne mere

Izrada Đotiš natalne karte i njeno tumačenje

Izrada natalne karte, se zasniva na što pouzdanijim podacima o:

 • Datumu rođenja
 • Vremenu rođenja
 • Mestu rođenja
 • Državi rođenja

Što su ovi podaci tačniji, veća je i preciznost tumačenja natalne karte (horoskopa).

Životni horoskop: obuhvata analizu životnih perioda tokom života (povoljnih i nepovoljnih) oko 30 min, zatim odgovore na pitanja oko 30 min. Takođe se prepisuju razne remedijalne mere za neutralisanje negativnih uticaja.

Kompatibilni horoskop: obuhvata analizu oba partnera, dobre i loše periode, planiranje porodice, remedijalne mere za neutralisanje negativnih uticaja.

Godišnji horoskop: obuhvata analizu života osobe za period od jedne godine (od rođendana do rođendana sledeće godine). Radi se kada je potrebno doneti preciznije odluke i u kraćem vremenskom periodu.

Poslovni horoskop: obuhvata analizu vezanu prevashodno za posao kao i poslovnu kompatibilnost.

Izborna astrologija: služi da se izabere najpovoljniji momenat da se otpočne neka aktivnost, npr venčanje, putovanje, novi posao, edukacija i sl.

Image
© 2024. All Rights Reserved.